2016-06-11 15:12:14
Φωτογραφία για Ο ΓΟΥΑΪΤ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Το... σίριαλ σχετικά με το μέλλον του Οκάρο Γουάιτ φαίνεται πως θα συνεχιστεί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportando.com" ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ είναι πιθανό να αποκτήσει διαβατήριο... από την Τζαμάικα.

Ο Οκάρο Γουάιτ εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Αρη και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ο παίκτης θέτει ως προτεραιότητα να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, είναι αλήθεια ότι προφορικά συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό αλλά... η προτεραιότητα που έθεσε ίσως αναγκάσει τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες λύσεις... 

Πάντως, το γεγονός ότι η ιταλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο Γουάιτ είναι πιθανό σύντομα να αποκτήσει τζαμαϊκανό διαβατήριο, καθώς η μητέρα του κατάγεται από την χώρα της Καραϊβικής, ενώ υπήρξε δρομέας και μέλος της εθνικής ομάδας της, σημαίνει ότι θα μπορεί σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης - όχι όμως την Ελλάδα - να αγωνίζεται ως κοινοτικός, αφού θα συμπεριλαμβάνεται στη συνθήκη «Κοτονού».

Αν αυτό συμβεί και δεν πάρει τελικά σάρκα και οστά η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, τότε οι ισπανικές ομάδες θα έχουν ακόμα έναν... λόγο για να τον αποκτήσουν, ενώ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η Μάλαγα είχε ακουστεί πως ενδιαφερόταν έντονα για την περίπτωσή του...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ