2016-06-11 20:50:06
Φωτογραφία για ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚH... ATAKA ΓΙΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ!
Ο πρόεδρος του Eρυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο... απόκτησης του Νίκολα Μιλουτίνοφ από τον Ολυμπιακό, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Μάικ Τσίρμπες και ο Κουίνσι Μίλερ δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε ιδανικά τη χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σερβία κόντρα στην Παρτίζαν και πλέον στρέφει την προσοχή του στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, αρχής γενομένης από τη θέση του σέντερ.

Οι Σέρβοι βρίσκονται σε αναζήτηση δύο ποιοτικών ψηλών από τη στιγμή που η αποχώρηση του Μάικ Τσίρμπες είναι δεδομένη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του "Sport24.gr", ούτε ο Βλάντιμιρ Στίματς θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξετάζει, λοιπόν, την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ για την ενίσχυση της front line. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2018, δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου και θα έχει πιο... ενεργό ρόλο στο rotation του Ερυθρού Αστέρα.


Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς, και ο προπονητής της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησαν στην τηλεοπτική εκπομπή "Oko", όπου αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο απόκτησης του Μιλουτίνοφ.

Παρεμπιπτόντως, ο νεαρός σέντερ βρέθηκε στη Hala Pionir ως προσκεκλημένος της Παρτίζαν και παρακολούθησε το ματς μαζί με τον Μιλένκο Τέπιτς και τον Ζοφρί Λοβέρν.

"Ο Μιλουτίνοφ έχει συνηθίσει, πλέον, να φοράει ερυθρόλευκα. Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες..." σχολίασε σχετικά ο Τσόβιτς, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο Τσίρμπες και ο Κουίνσι Μίλερ αποχωρούν από τον Ερυθρό Αστέρα για τη Μακάμπι ενώ ξεκαθάρισε ότι ο αρχηγός Λούκα Μίτροβιτς θα παραμείνει στο Βελιγράδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ