2016-06-13 13:48:00
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο πατέρας του μακελάρη των ΗΠΑ [photo]
Φαίνεται ότι η παράνοια είναι οικογενειακή υπόθεση. Λίγες μόλις ώρες πριν ο Omar Mateen ανοίξει πυρ και σκοτώσει 50 αθώους ανθρώπους στο Ορλάντο ο πατέρας του ανέβαζε φωτογραφίες του στο Facebook και αποκαλούσε τον εαυτό του «πρόεδρο του Αφγανιστάν».

Ο Seddique σύμφωνα με την Washington Post είναι δημοσιογράφος, σε ένα κανάλι που ονομάζεται Payam-e-Afghan και εκπέμπει από την Καλιφόρνια, με δική του εκπομπή υπό τον τίτλο: «Durand Jirga Show. Ο πατέρας Mateen, ο οποίος αναφέρεται στον αμερικανικό Τύπο ως Μιρ Σεντίκ, είναι ένας Αφγανός με ισχυρές πολιτικές απόψεις, μεταξύ των οποίων και η υποστήριξη των τζιχαντιστών Ταλιμπάν.

Ο 59χρονος Seddique Mateen είπε ότι «τρέχει» τον πόλεμο μεταξύ Αφγανιστάν - Πακιστάν από το σπίτι του στο Ορλάντο και κάνει διακηρύξεις ανεβάζοντας βίντεο στο Facebook.

Ντυμένος με στρατιωτική στολή στο βίντεο που ανέβασε λέει: «Εχω διατάξει τον στρατό, την αστυνομίας και τις μυστικές υπηρεσίες να φυλακίσουν αμέσως τους Karzai, Ashraf Ghani, Zalmay Khalilzad, Atmar και Sayyaf
. Είναι εναντίον των συμπατριωτών μας και εναντίον της πατρίδας μας. Εχω διατάξει 350.000 Αφγανούς στρατιώτες να επιτεθούν στο Πακιστάν γιατί πρέπει επιτέλους να ξεφορτωθούμε μια και καλή αυτόν τον καρκίνο. Δεν χρειαζόμαστε αεροπλάνα, ούτε πολλά όπλα γιατί έχουμε τα κότσια να το κάνουμε».

Ο Αφγανός δημοσιογράφος Zubair Babakarkhail είπε: «Είναι ανέκδοτο στο Αφγανιστάν και ο κόσμος γελάει όταν αποκαλεί τον εαυτό του "πρόεδρο". Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φονταμενταλιστής. Θέλει μόνο να επιτεθεί στο Πακιστάν. Δεν κάνει κριτική στις ΗΠΑ και δεν είναι υποστηρικτής των Ταλιμπάν».

Στην σελίδα του στο Facebook ο Seddique δηλώνει πολιτικός

Ο Seddique Mateen είπε πως αν ήξερε τι σκόπευε να κάνει ο γιος του θα τον σταματούσε. 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΓΙΑ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΓΙΑ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ