2012-05-15 10:22:47
Φωτογραφία για Iκανοποίηση στη Renault για την επιτυχία της Williams
Φέτος, μετά από χρόνια, αναβιώνει η θρυλική συνεργασία Williams - Renault, η οποία στο παρελθόν πανηγύρισε νίκες και τίτλους.

Η βρετανική ομάδα χρησιμοποιούσε τους κινητήρες της γαλλικής φίρμας από το 1989 μέχρι και το 1997, διάστημα μέσα στο οποίο κατάφερε να κατακτήσει 4 Πρωταθλήματα οδηγών, 5 Πρωταθλήματα κατασκευαστών και να σημειώσει 63 νίκες.

Στην Catalunya, ο συνδυασμός Williams - Renault επέστρεψε στις επιτυχίες με την pole position και τη νίκη που σημείωσε ο Pastor Maldonado. Aυτή ήταν η 64η νίκη του συνδυασμού, η 114η της Williams και η 144η της Renault στη Formula 1.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη Williams και πολύ υπερήφανοι που η συνεργασία δικαιολογεί την κληρονομιά της. ΤΟ 'πακέτο' σασί-κινητήρας λειτουργεί πολύ καλά μέχρι τώρα και αφήνει υποσχέσεις για κάποια πολύ καλά αποτελέσματα - προφανώς αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να πάρουμε! Αποτελεί μια απόδειξη σε όλους στο Grove και στο Viry ότι η νέα συνεργασία μπορεί να γνωρίσει επιτυχία από πολύ νωρίς», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Renault Sport F1, Jean-François Caubet.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περι κοινωνικής ειρήνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περι κοινωνικής ειρήνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ