2016-06-13 22:01:12
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Χαρούμενος που θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μεγάλη επιθυμία τόσο του ίδιου του Βασίλη Σπανούλη, όσο και των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, ήταν η επέκταση της συνεργασίας τους, όπως δήλωσε ο αρχηγός του Θρύλου εξερχόμενος από τα γραφεία της Arcadia, όπου υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιό του.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για τον σεβασμό και την εκτίμηση που είναι αμοιβαία. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Το θέλαμε πολύ και οι δύο, εύχομαι πάνω από όλα υγεία και ανάλογες επιτυχίες», ήταν τα πρώτα λόγια του «Kill Bill» κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Arcadia.

Για το πώς βλέπει τον εαυτό του το 2018: «Δεν φαντάζομαι κάτι, σκέφτομαι μόνο την επόμενη ημέρα, να ξεκουραστούμε και πως θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη σεζόν».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Πάνω από όλα να έχουμε υγεία για να μπορούμε να αποδώσουμε σωστά και να έχουμε πολλές επιτυχίες. Η αγάπη του κόσμου μάς δίνει τεράστια δύναμη και κίνητρο για να αποδίδουμε καλά μέσα στο γήπεδο και να τον κάνουμε υπερήφανο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ