2012-05-15 10:48:02
Φωτογραφία για Που μαγειρεύουν οι stars;
Είτε σε μίνιμαλ ή urban chic, είτε σε ρουστίκ, πληθωρικό ύφος, η κάθε κουζίνα είναι ανάλογη της δημιουργικότητας του ιδιοκτήτη της.

Όσον αφορά την διακόσμηση του σπιτιού του σταρ της hard rock, Ozzy Osbourne, αρχηγός είναι η γυναίκα του, Sharon. Για την κουζίνα της πολυτελούς κατοικίας τους στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, στόχος της κυρίας του σπιτιού ήταν να δημιουργήσει έναν χώρο εκλεπτυσμένο αλλά και άνετο ταυτόχρονα, σε country ύφος.

Η παλαίμαχη ηθοποιός, Angela Lansbury, κατατάσσει το μαγείρεμα σε μία από τις αγαπημένες της ασχολίες- και γι' αυτό τον λόγο φρόντισε η κουζίνα της φάρμας της, στην Ιρλανδία, να είναι ένας χώρος που δημιουργεί στους επισκέπτες την επιθυμία να περάσουν τον χρόνο τους εκεί. Στην μέση του δωματίου δεσπόζει το μεγάλο, μοναστηριακού τύπου τραπέζι, ενώ οι ανοιχτοί χώροι αποθήκευσης, εκτός από το ότι δίνουν «ζεστασιά», βοηθάνε να βρίσκει με ευκολία η ιδιοκτήτρια του χώρου ό,τι ψάχνει.


Η –αγαπημένη όλων- Diane Keaton, για την –αποικιακού, ισπανικού ρυθμού- κουζίνα της επέλεξε έντονα χρώματα, mix& match αισθητική και πολλούς χώρους αποθήκευσης. «Το σπίτι είναι ένα μέρος όπου, κάθε φορά που χτυπάς την πόρτα, κάποιος πρέπει να σου ανοίγει», δηλώνεται στην επιγραφή πάνω από την καμάρα.

Στην κουζίνα των Ellen DeGeneres και Portia de Rossi, στο Μπέβερλι Χιλς η αισθητική είναι βιομηχανική. Την παράσταση κλέβει το μεγάλο, διάφανο ντουλάπι από γυαλί, πάνω από τη νησίδα, που χρησιμοποιείται για να αποθηκεύονται τα είδη για το σερβίρισμα. Το πράσινο χρώμα στα ντουλάπια, τα χαλιά και το ξύλινο πάτωμα παρέχουν μία ευχάριστη, «ζεστή» αντίθεση στις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές από inox.
Queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ... ΖΙΟΒΑΝΙ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ... ΖΙΟΒΑΝΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ