2016-06-14 18:38:06
Φωτογραφία για Διαγωνισμός Αφίσας µε θέμα: Νο Selfie Thought – No Culture
Το Poster Battle έγινε παγκόσμιο. Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του Toolkit Designers Meeting 2016 (http://www.designtoolkit.org/gr/toolkit2016), το Design Toolkit σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Poster Poster (www.posterposter.org) προκηρύσσουν διαγωνισμό σχεδιασμού αφίσας, ανοιχτό σε φοιτητές/σπουδαστές design από όλο τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός θα έχει 2 κατηγορίες: η Ελληνική κατηγορία θα απαρτίζεται μόνο από τις ελληνικές συμμετοχές που θα κριθούν από Ελληνική κριτική επιτροπή, και η Διεθνής κατηγορία θα απαρτίζεται από το σύνολο των συμμετοχών που θα υποβληθούν από όλες τις χώρες και θα κριθούν από Διεθνή κριτική επιτροπή.

Οι 100 πιο αξιόλογες συμμετοχές – όπως θα επιλεγούν από τις κριτικές επιτροπές – θα εκτεθούν στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 6 – 16 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο του Toolkit Designers Meeting 2016.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.


Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη.

Brief

Τι είναι αυτό που σε κάνει να αγωνιάς για το μέλλον σου; Ποια θεωρείς ότι είναι η σημαντικότερη αξία στον άνθρωπο; Με ποια έγνοια ξυπνάς κάθε πρωί; Τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα όταν το σκέφτεσαι; Τι είναι αυτό που έχεις καλά κρυμμένο μέσα σου; Τι θα ήθελες να πεις στους ανθρώπους γύρω σου αλλά δεν μπορείς να το εκφράσεις; Ποια είναι η άποψή σου για σημαντικά θέματα της ανθρωπότητας; Ποια είναι η προσωπική σου σκέψη που θα ήθελες να μοιραστείς;

Ο μόνος εφικτός τρόπος για να εξελιχθούμε, για να αναπτύξουμε την προσωπική αλλά και την κοινή κουλτούρα μας, είναι να συζητάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω σε θέματα που μας αφορούν και μας προβληματίζουν. Να αποδεχόμαστε το δικαίωμα του καθενός στην έκφραση. Χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις. Πόσο όμορφο θα ήταν να μπορούσαμε να συλλέγαμε τη σημαντικότερη σκέψη κάθε ανθρώπου πάνω στη γη. Πιθανόν να ανακαλύπταμε ότι ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής, το φύλο, τη φυλή, το θρήσκευμα, την κουλτούρα μας, νοιαζόμαστε για τα ίδια πράματα.

Οι συμμετέχοντες στο Poster Battle 2016, με θέμα Νο Selfie Thought, No Culture, καλούνται να οπτικοποιήσουν την προσωπική τους σκέψη (selfie thought) για ένα θέμα που αυτοί προσωπικά θεωρούν σημαντικό (μέλλον, υγεία, αγάπη, φιλία, ανθρώπινα δικαιώματα, καθημερινότητα, περιβάλλον, σχέσεις, κλπ.). Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα την εικαστική μέθοδο που θα χρησιμοποιήσουν για την υλοποίηση (typography, illustration, photography, κλπ.).

Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στο http://www.designtoolkit.org/gr/posterbattle.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ