2016-06-16 17:29:09
Φωτογραφία για Πύργος: Άρπαξαν 20 χιλ. ευρώ μέσα από αυτοκίνητο στην Μανωλοπούλου!
Μέρα μεσημέρι «χτύπησαν» οι δράστες, της κλοπής, που μέσα από σταθμευμένο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στο κέντρο του... Πύργου, κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να παραβιάσουν το τζάμι και να αρπάξουν ούτε λίγο ούτε πολύ το χρηματικό ποσό των 20 χιλ. ευρώ που είχε σε τσαντάκι ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Το περιστατικό, συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι και επί της οδού Μανωλοπούλου στον Πύργο, με τους άγνωστους δράστες να «χτυπούν διάνα», καθώς, μέσα σε λίγα λεπτά, διέρρηξαν το όχημα και αφαίρεσαν το μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι άγνωστοι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κάποιον, παρά το γεγονός πως το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κεντρική οδό της πόλης και ενώ ο ιδιοκτήτης είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά, παραβίασαν το παράθυρο του οδηγού και μέσα από το αυτοκίνητο, άρπαξαν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το συνολικό ποσό των 20 χιλ. ευρώ, από εισπράξεις που είχε κάνει ο 30χρονος αντιπρόσωπος και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης του οχήματος, κατήγγειλε το περιστατικό στις Αστυνομικές Αρχές, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου να διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ