2016-06-16 19:19:05
Φωτογραφία για ΔΙΑΡΚΕΙAΣ ΜΕ... ΛΕΟΝΕ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η μασκότ του Θρύλου έδωσε το παρών στην ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας, δίνοντας χαρά σε πολλούς μικρούς «ερυθρόλευκους»!

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός :

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα και δεν σταματάει να ανανεώνει τα διαρκείας του, ενόψει της νέας σεζόν. Οι μικροί φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι έσπευσαν την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να ανανεώσουν το διαρκείας τους, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Λεόνε, ο οποίος έδινε έναν ξεχωριστό τόνο στην αίθουσα ανανεώσεων-πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας, του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Η αγαπημένη «ερυθρόλευκη» μασκότ βρέθηκε για περίπου τρεις ώρες κοντά στους μικρούς «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, οι οποίοι είχαν έρθει με τους γονείς τους να ανανεώσουν τη… δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Θρύλου, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο Λεόνε έπαιξε με τα παιδιά, έβγαλε πολλές φωτογραφίες και έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα, στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Ένα happening το οποίο έκανε την ανανέωση του διαρκείας ακόμη πιο ευχάριστη, για τους τυχερούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδό μας χθες το μεσημέρι.

Δείτε το σχετικό video:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ