2016-06-17 14:04:03
Φωτογραφία για ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: ΠΟΛΥΠΙΘΑΝΟ Ο κ. ΠΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΔΙΚΟ
«Πολύ πιθανό ο κ. Πολάκης να μην έχει εξ ολοκλήρου άδικο σε όσα ισχυρίζεται και ορθό είναι η δικαιοσύνη να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση των καταγγελιών του», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πολάκη περί παραδικαστικού κυκλώματος. 

Πάντως, συμπληρώνει ότι: «Η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη και καλό είναι οι πολιτικοί να μετράνε τα λόγια τους όταν κρίνουν λειτουργούς της δικαιοσύνης». Ωστόσο, καταλήγει η Ένωση Κεντρώων, και οι δικαστές άνθρωποι είναι και διαπράττουν λάθη. 

«Να μιλήσει συγκεκριμένα και με στοιχεία» καλεί εν τω μεταξύ, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ''Το Ποτάμι'', με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πολάκη. «Ο κ. Πολάκης δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι είναι υπουργός. Με το γνωστό ύφος του ψευτόμαγκα συνεχίζει τις καφενειακού τύπου δηλώσεις», σχολιάζει ''Το Ποτάμι''.

Χαρακτηρίζει επίσης «βαριές» τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού, ενώ, όπως αναφέρει: «Προκύπτουν αμείλικτα ερωτήματα για την κυβέρνηση: Τι κάνει αν σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας, αυτόν της δικαιοσύνης, επικρατεί η ανομία; Πώς την ανέχεται; Τι έχει κάνει εδώ και ενάμιση χρόνο για την αντιμετώπιση του παραδικαστικού κυκλώματος που καταγγέλλουν οι υπουργοί της;». «Εκτός κι αν όλα αυτά είναι από τις γνωστές κουβέντες του αέρα, που είναι το αγαπημένο σπορ των υπουργών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ