2016-06-18 10:45:07
Φωτογραφία για 5 λόγοι για να αισιοδοξούμε σήμερα!
Ζυγίζοντας τους οιωνούς των καιρών μας ατενίζουμε το μέλλον με απροσδόκητα feel good διάθεση και απαρτίζουμε μια χαλαρή λίστα με τα ...πρόσωπα, τις ιδέες και τα αντικείμενα που μας κάνουν να νιώθουμε ωραία και να αισιοδοξούμε τις περισσότερες φορές.

1. Γιατί τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή γίνονται δωρεάν

Τον τζαμπατζή ίσως πολλοί εμίσησαν αλλά το τζάμπα ουδείς. Αυτό σκέφτηκαν μάλλον και οι δημιουργοί του διαδικτυακού οδηγού πόλης παρουσιάζοντας οτιδήποτε συμβαίνει στην Αθήνα έναντι μηδενικού αντίτιμου. Στο site www.forfree.gr βρίσκουμε ότι προσφέρεται δωρεάν σε αυτή τη πόλη από θεατρικές παραστάσεις έως προβολές ταινιών και από εκθέσεις, μαθήματα χορού και ξένων γλωσσών έως yoga σε όλα τα πάρκα της Αθήνας.

2. Γιατί η 6η σεζόν στο Game of Thrones ήρθε με την ανάσταση του Τζον Σνόου

Η επικρατούσα θεωρία που έχει να κάνει με την μάχη για το Γουίντερφελ και την κατατρόπωση των Μπόλτον από έναν Σταρκ ή ακόμη και Ταργκάρυεν, φέρνουν τον Τζόν στην 6η σεζόν αναστημένο και γνωρίζοντας πολύ καλά την κατάσταση. Τι περιμένουμε όμως από έναν συγγραφέα όπως τον Μάρτιν; Περιμένει ειλικρινά κανείς ένα χαρούμενο τέλος ή μια αναίμακτη ανάσταση; Ο Τζον επιστρέφει σε βιβλία και σειρά και μένει να δούμε το πώς. Αφήστε εδώ τις σκέψεις σας.


3. Γιατί διανύουμε την κινέζικη χρονιά του πιθήκου που θεωρείται τυχερή, με αισιοδοξία και ενέργεια, οπότε στα κακά μαντάτα θα «κάνουμε τους Κινέζους».

Η επίδραση του πιθήκου κάνει τη χρονιά πιο ευνοϊκή για όσους ασχολούνται με τις τέχνες και την διανόηση. Επιπλέον, ο πίθηκος από τη φύση του είναι πολύ παιχνιδιάρης και του αρέσει το χιούμορ και ο μιμητισμός, οπότε η χρονιά του πιθήκου θα ωφελήσει και όσους ασχολούνται με παιχνίδια και σπορ. Γενικά το έτος του πιθήκου δίνει έντονη ενέργεια και ζωτικότητα σε όλα τα ζώδια, καθώς και την αντοχή και την υπομονή για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Η κινέζικη χρονιά θα είναι με αισιοδοξία και ευελιξία, προσφέροντας ευχάριστη διάθεση, ωστόσο στην πορεία του έτους θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και καινοτομίες, αλλά και νέες ευκαιρίες για αλλαγές στη ζωή.

4. Γιατί στο φετινό καλοκαίρι αναμένεται ρεκόρ τουριστών στη χώρα μας

Ρεκόρ τουριστών αναμένεται στην Ελλάδα φέτος, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας Die Presse με τίτλο «Ελλάδα-η χώρα διακοπών της ηπείρου» και υπότιτλο «Όμορφες παραλίες, καθαρές θάλασσες: Η χώρα των νησιών αναμένει ένα νέο ρεκόρ το καλοκαίρι».

5. Γιατί έχει EURO οπότε κανόνισε έξοδο με τις κολλητές σου

Παρακολουθεί 24ώρες το 24ωρο μπάλα; Και εσύ βαριέσαι να βλέπεις 20 μαντραχαλάδες να τρέχουν πάνω κάτω χωρίς νόημα; Ωραία, λοιπόν, είναι ώρα να δεις και εσύ τις φίλες, τις οποίες (όταν δεν είχε EURO) είχες παραμελήσει. Πηγαίνετε για καφέ, σινεμά ή ακόμη και για ένα δροσερό coctail σε μια όμορφη παραλία συζητήστε και αφήστε τον στους ρυθμούς του EURO.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΥΤΟΙ... ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΕΡ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΥΤΟΙ... ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΕΡ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ