2016-06-18 19:21:21
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ζεστά για τον Μανώλη Σιώπη, αλλά η εμπλοκή του... Ολυμπιακού «μπλοκάρει» προς το παρόν κάθε κίνηση Ο Δημήτρης Σιώπης αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της φετινής Superleague και μια από τις μεγάλες... αποκαλύψεις της σεζόν που ολοκληρώθηκε στα ελληνικά γήπεδα.

Οι εμφανίσεις του 22χρονου αμυντικού μέσου με τη φανέλα του Πανιωνίου δεν πέρασαν απαρατήρητες και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του πολλά υποσχόμενου Έλληνα μέσου, με τον Στραματσιόνι να τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Τάσου Λαγού, σε περίπτωση αποχώρησης του τελευταίου από την ομάδα.

Ο Σιώπης, ο οποίος δεσμεύεται με τον Πανιώνιο με συμβόλαιο μέχρι το 2017, αποτελεί μια από τις πλέον ανερχόμενες μετοχές στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, και απόλυτα δικαιολογημένα στη Νέα Σμύρνη τον θεωρούν πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του παίκτη με τους «κυανέρυθρους» δεν μοιάζει να αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον οποίο οι «πράσινοι» κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις για την περίπτωση του Σιώπη σχετίζεται άμεσα με τον… Ολυμπιακό! Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", σε περίπτωση απόκτησης του Έλληνα μέσου από τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να γεμίσει με μερικές... χιλιάδες ευρώ τα ταμεία του «αιώνιου» αντιπάλου του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ