2016-06-19 09:00:54
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ... ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ!
Τα νεότερα από Ισπανία και Εσπανιόλ δεν είναι τόσο... ευχάριστα για τον Ολυμπιακό, δίνοντας προβάδισμα στην όπως όλα δείχνουν επόμενη ομάδα του Ρομπέρτο.

Η Εσπανιόλ - που επίσης ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με τον χαρισματικό Ολλανδό μέσο - εμφανίζεται με βάση δημοσιεύματα από την Ιβηρική να έχει αποκτήσει προβάδισμα για εκείνον.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για τον Τόνι Βιλένα και θα συνεχίσει... μέχρι εκεί που μπορεί. Ωστόσο την δεδομένη στιγμή φαίνεται πως η - εκτός απροόπτου - επόμενη ομάδα του Ρομπέρτο έχει βάλει... δύσκολα στους ερυθρόλευκους για το deal αυτό.

Επειδή όμως ο 21χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει με αρκετές ομάδες έως τώρα και μετά οι υποθέσεις αυτές... ναυαγούν και επειδή πρόκειται για μία πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη περίπτωση χρειάζεται και άλλη αναμονή.

Πάντως η εν λόγω περίπτωση θα ξεκαθαρίσει άμεσα αν και οι Ισπανοί προσθέτουν πως αυτή η εξέλιξη με την Εσπανιόλ είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουν καλά στο Λιμάνι καθώς και ότι οι ελπίδες για συμφωνία με τον παίκτη έχουν μειωθεί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ