2016-06-19 13:09:59
Φωτογραφία για Απλά απίστευτος! Δείτε τι έκανε για να δραπετεύσει ένας κρατούμενος στη Ρωσία [video]
Ένας κρατούμενος, που τώρα αποκαλείται -και όχι τυχαία- «άνθρωπος- φίδ» από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατάφερε να δραπετεύσει από το κελί του στη νότια Ρωσία συμπιέζοντας το κοσμί του μέσω ενός μικρό παραθύρου για την παράδοση τροφίμων. Το απίστευτο αυτό κόλπο έχει πιαστεί σε μια φωτογραφική κάμερα CCTV.

Το περιστατικό, σχεδόν ίδιο με ένα από τα επεισόδια της σειράς X-Files, έλαβε χώρα στην πόλη της Izberbash στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν στη νοτιοδυτική Ρωσία το Σάββατο.

Ο δραπέτης έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως ο Ρουστέμ Shaikhutdinov, 25, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Το βίντεο αποκαλύπτει τη δραματική διαφυγή στύλ Х-Files, όταν ο κρατούμενος φαίνεται να  κόλλησε στα μισά του δρόμου για αρκετό διάστημα πριν τελικά καταφέρει να πεταχτεί έξω, αφού όμως σχεδόν έχασε το παντελόνι του στη διαδικασία.

Μόλις βγήκε από το κελί του, ο άνθρωπος διακρίνεται να τραβά τα ρούχα του έξω από αυτό, ενώ στη συνέχεια, τα φορά και προχωρά προς την έξοδο από την φυλακή χωρίς πολλή βιασύνη.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η αστυνομία τον έχει ξανασυλλάβει.

Δύο κρατούμενοι στο Pinetown, της Νότιας Αφρικής, έδειξαν παρόμοιες δεξιότητες διαφυγής νωρίτερα τον Ιούνιο. Ένα βίντεο τους απαθανάτισε την ώρα που συμπίεζαν τα σωματά τους για την έξοδο από ένα αστυνομικό βαν μέσα από ένα μικρό κενό.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ