2016-06-20 11:50:08
Φωτογραφία για ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ : ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ EUROCUP!
Για την εξαγγελία του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου δίπλα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά και για τις επιτυχίες, τις μεταγραφές και τους στόχους του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ μίλησε στον Real FM και στην εκπομπή pamesports η γενική διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Η κ. Τσιλιγγίρη τόνισε τη σημασία αυτής της εξαγγελίας για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού και την τεράστια συμβολή του κ. Μαρινάκη στις επιτυχίες του συλλόγου που κατέκτησε το νταμπλ στο γυναικείο μπάσκετ, στο πόλο ανδρών και γυναικών, διεκδίκησε με το ανδρικό πόλο το ευρωπαϊκό τρόπαιο και πήρε το κύπελλο στο βόλει στη φετινή περίοδο, ενώ για μία ακόμη χρονιά ήταν πρωταθλήτρια ομάδα στην κολύμβηση.

Σύμφωνα με το στέλεχος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, πέραν της οικονομικής δύναμης που προσφέρει στο σύλλογο ο κ. Μαρινάκης και στον τρόπο διοίκησης από τον Μ. Κουντούρη, αποφασιστικό ρόλο στις διακρίσεις έχει η οικογενειακή σχέση των διοικήσεων του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε και με τη συμφωνία να συνδέονται οι κάρτες μέλους και με τα διαρκείας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.


Για το έργο που εξήγγειλε ο κ. Μαρινάκης, η Χριστίνα Τσιλιγγίρη σημείωσε ότι θα εκτοξεύσει όχι μόνο το σύλλογο αλλά γενικότερα τον ελληνικό αθλητισμό που θα έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει και τη διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων. «Η εμπειρία που είχαμε πρόσφατα με την ομάδα πόλο στη Βουδαπέστη, αλλά και σε άλλες διεθνείς παρουσίες του Ολυμπιακού, ήταν απίστευτη όσον αφορά στις εγκαταστάσεις που υπάρχουν σε άλλες χώρες. Εάν ο Ολυμπιακός έχει στη διάθεσή του πια τέτοιες εγκαταστάσεις σαν κι αυτές που οραματίζεται και εξήγγειλε η διοίκησή του, σκεφτείτε πού μπορεί να φτάσει».

Η κ. Τσιλιγγίρη μίλησε για τις πολύ σημαντικές μεταγραφές που έχουν γίνει αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυση όλων των ομάδων του Ολυμπιακού, ενώ όσον αφορά στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε φέτος αήττητη το νταμπλ, έδωσε την είδηση ότι θα λάβει μέρος κανονικά στο EUROCUP με στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. «Ή έστω, για να μη δημιουργούμε μεγάλη πίεση στην ομάδα, τη συμμετοχή στο Final 4».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ