2016-06-20 13:10:19
Φωτογραφία για Ιστορική επιτυχία για τη Δαλάκα στα 400μ. εμπόδια
Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να ολοκληρώσει με δύο νίκες την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στην... Πάτρα, αφού, μετά την ανέλπιστη νίκη της στα 100 μ., τερμάτισε πρώτη στο βασικό της αγώνισμα, τα 400 μ. εμπόδια.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική αθλήτρια στην Ελλάδα που έχει πετύχει κάτι ανάλογο στην ιστορία του γυναικείου στίβου.

Η αθλήτρια του Κώστα Μαρκόπουλου παρά το γεγονός ότι έκανε κάποια λάθη στην τελική ευθεία, κατάφερε να κόψει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού, με το αξιόλογο 58.43, επίδοση οριακά στο ατομικό της ρεκόρ (58.29), όπως σημειώνει το segas.gr.

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε και η νεάνιδα Δήμητρα Γναφάκη, που κατάφερε ν' ανεβάσει ρυθμό στα τελευταία μέτρα, να τερματίσει δεύτερη με 58.51 και να γίνει η νέα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια του Κύδωνα Χανίων βελτίωσε το 58.89 της Έφης Θεοδώρου, που κρατούσε από τις 23 Ιουνίου του 2012. Μάλιστα, η Θεοδώρου μετείχε στη σημερινή κούρσα και ήταν εκείνη που έμεινε τελικά στην τρίτη θέση, με 58.64.

"Είμαι χαρούμενη, έψαχνα να κάνω καλούς χρόνους για να διεκδικήσω θέση στη σκυτάλη. Χαίρομαι που κατάφερα κάτι τέτοιο. Έκανα τεχνικά λάθη στη σημερινή κούρσα, που, αν τα βελτιώσω, θα κάνω πολύ καλύτερες επιδόσεις", είπε η Δαλάκα, που θέλει να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ