2016-06-20 14:50:19
Φωτογραφία για ΦΑΒΟΡΙ Ο ΓΚΙΓΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ... ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
Ο Ράιαν Γκιγκς αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το... «αντίο» του να αποτελεί τέλος εποχής, ενώ, σύμφωνα με τους Άγγλους είναι κοντά στο να αναλάβει τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γκιγκς που υπηρέτησε τη Γιουνάιτεντ από κάθε πόστο, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα τη νέα σεζόν, αφού δεν θα είναι βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως την χρονιά που πέρασε που ήταν στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ πάντως όπως αυτό της Dailly Mirror, ο Ράιαν Γκιγκς είναι πολύ κοντά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της οποίας, αναμένεται να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν οι Άγγλοι.

Μάλιστα, ο Γκιγκς είναι πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκς στο να καθίσει στον πάγκο της Νότιγχαμ, αφού πέρασε τους Μίτσελ και Τζόλα, στη λίστα με τους πιθανούς υποψηφίους.

Τις επόμενες μέρες, λογικά θα ξεκαθαρίσει το αν ισχύουν τα Αγγλικά δημοσιεύματα, όταν εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Φασουάζ Αλ Χασάουι στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τη Football League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς τα κόμματα: Διαλέξτε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς τα κόμματα: Διαλέξτε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ