2016-06-21 10:21:38
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος και γιατί απειλεί με ομαδικό βιασμό τον Όσκαρ Πιστόριους;
Σοκαρισμένη η οικογένεια του Όσκαρ Πιστόριους μετά τις απειλές που δέχονται αν δεν πληρώσουν για να αποφύγει τα χειρότερα στη φυλακή.

Οι άνθρωποι του Όσκαρ Πιστόριους, που βρίσκεται αντιμέτωπος με φυλάκιση 15 ετών για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, ισχυρίζονται πως τους προειδοποιούν ότι θα χτυπήσουν και θα βιάσουν ομαδικά τον παραολυμπιονίκη αν δεν δώσουν χρήματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της οικογένειας Anneliese Brugess κάποιος έστειλε μήνυμα στον ξάδερφο του Blade Runner Anoldus Pistorius στις 16 Ιουνίου, απειλώντας την οικογένεια για την τύχη του Όσκαρ Πιστόριους στη φυλακή. "Έγραφε απειλές πως θα φροντίσει να ξυλοκοπήσουν και να βιάσουν ομαδικά τον Πιστόριους στη φυλακή".

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως έκαναν έρευνες για τις απειλές στην οικογένεια αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις. Ο διπλός παραολυμπιονίκης είχε καταδικαστεί αρχικά σε ανθρωποκτονία και η ποινή του μετατράπηκε σε δολοφονία. Αναμένει πλέον να ακούσει την καταδικαστική απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο στην Πρετόρια σε 2 εβδομάδες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ