2016-06-22 00:30:15
Φωτογραφία για ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ Η... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
Ο Βασίλης Καββαδάς μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Αρκαδικό, θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ακόμα μία ευκαιρία και θα αποτελέσει... τον τρίτο σέντερ του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη αρχίσει να πραγματοποιούν τις πρώτες τους κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Βασίλη Σπανούλη και βρήκαν τον... αντικαταστάτη του Οθέλο Χάντερ στο πρόσωπο του Κεμ Μπιρτς.

Ο 24χρονος Καναδός σέντερ ήρθε την Τρίτη (21/6) στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και γνώρισε τα μέλη της νέας του ομάδας, η οποία θα αποκτήσει επίσης έναν γκαρντ κι έναν πάουερ φόργουορντ.

Πάντως, υπάρχει ακόμα ένα ζήτημα που οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να επιλύσουν και αυτό έχει σχέση με τον τρίτο σέντερ τους. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Σπερς, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός και ο τρίτος σέντερ μάλλον... θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς. H συγκεκριμένη περίπτωση αρχίζει να κερδίζει πόντους αφού κάποιες περιπτώσεις που τσέκαραν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πολύ δύσκολες για να προχωρήσουν.


Όλα δείχνουν πως ο 25χρονος σέντερ θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μαζί με τους Πάτρικ Γιανγκ και Κεμ Μπιρτς θα αποτελέσουν την τριάδα των σέντερ του Θρύλου. Ο Βασίλης Καββαδάς έχει συμβόλαιο ως το 2018 με τον Ολυμπιακό, ο οποίος -με τα έως τώρα δεδομένα, το τονίζουμε-  δεν θα χρησιμοποιήσει την οψιόν που έχει για να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Βασίλης Καββαδάς την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 21 συμμετοχές με τον Αρκαδικό και είχε μέσο όρο 14,9 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 3,1 λάθη και 1,7 τάπες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ