2016-06-22 01:56:06
Φωτογραφία για H πιο χαρακτηριστική σκηνή ενός σκύλου στο αυτοκίνητο! [photos]
Είναι η πιο χαρακτηριστική σκηνή για κηδεμόνες σκύλων. Να οδηγούν με το αυτοκίνητο και στο διπλανό ή το πίσω κάθισμα ένα σκυλί να προσπαθεί να βγάλει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο. Πολλές φορές η εικόνα είναι απολαυστική, τόσο για τους ανθρώπους, όσο και για τα σκυλιά που παίρνουν βαθιά ανάσα τα καλοκαίρι, αναζητώντας μια... τζούρα δροσιάς.

Ωστόσο, ο λόγος που ένας σκύλος βγάζει το κεφάλι του έξω δεν είναι μόνο αυτό που φανταζόμαστε. Όταν ο σκύλος βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο λαμβάνει πολλές περισσότερες πληροφορίες από το περιβάλλον του. Εικόνες και μυρωδιές. Η διαδικασία είναι άκρως διεγερτική για τα σκυλιά.

Υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει πως οι σκύλοι με την όσφρηση τους αναγνωρίζουν τοποθεσίες και διαδρομές με τέτοια ακρίβεια, εκεί που ακόμα και το GPS δυσκολεύεται.

Προσοχή!

Δεν είναι λίγοι οι σκύλοι που έχουν τραυματιστεί θανάσιμα πηδώντας από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Παραδείγματος χάρη εάν ο σκύλος δει μία γάτα και το ερέθισμα γι αυτόν είναι πολύ δυνατό, μπορεί να πηδήξει.

Ο δυνατός αέρας μπορεί να τραυματίσει το τύμπανο του αυτιού του ή τα μάτια.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ