2016-06-22 14:28:14
Φωτογραφία για Εκτός ελέγχου το νοσοκομείο Μεσολογγίου
Αγαπητό tromaktiko,

Εκτος ελεγχου η κατασταση στο νοσοκομειο Μεσολογγιου με τους τραυματοφορεις να μην υπαρχουν πουθενα στο ποστο τους και απλα να περιφερονται οπου θελουν εκτος απο εκει που πρεπει να ειναι για να υποδεχθουν τους ασθενης, με τον αντρα μου επισκεφτομαστε συχνα το νοσοκομειο λογο χρονιου προβληματος ποτε δεν βρισκουμε τραυματιοφορεα να μας μεταφερει στην εισοδο να φυγουμε τους βλεπω απο το μπαλκονι να φευγουν με τα πολιτικα τους ενας ενας σαν να δουλευουν τρεις ωρες η τεσσερεις συγνωμη κυριοι εσεις δεν δουλευτε οχταωρο ?

Αυτους τους ανθρωπους ποιος τους ελεγχει αν ειναι στην δουλεια τους σιγουρα κανεις γιατι μετα τις 12 το μεσημερι κανενας δεν ειναι εκει . ηθελα να ξερα διευθυντρια δεν υπαρχει να δει τι γινεται ?

Για ποιο λογο την εχουν εκει τοτε και την πληρωνουν η οποιος αλλος τελικα εχει την ευθυνη για την συγκαλυψη αυτη προκαλω τον καθε ενα να ελεγξει και θα δειτε το ορθο του λογου. ο καινουργιος διοικητης αγρινιου πρεπει να επεμβει ετσι ο κοσμος να μην ταλαιπωρηται επειδη καποιοι δεν θελουν να δουλεψουν ,το ωραριο σας κυριοι εινιαι οχταωρο και οχι τετραωρο παρακαλω ας βαλει καποιος τα πραγματα στην θεση τους στο κατω κατω εμεις σας πληρωνουμε και η δουλεια σας ειναι στο νοσοκομειο και οχι σπιτια σας

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ