2016-06-22 15:59:16
Φωτογραφία για Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες]
ΣΙΚ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

 

Ενα πράγμα έκανε εντύπωση στη χθεσινή συνάντηση των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου. Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανώς αδυνατισμένος. Αν δει κανείς τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο ανδρών, εύκολα θα καταλάβει ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχει χάσει κιλά, πολλά κιλά, σύμφωνα με πληροφορίες 32!

Ο Πάνος Καμμένος τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση είχε βάλει αρκετά κιλά, όπως άλλωστε και ο κυβερνητικός του εταίρος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μέσα σε 1,5 χρόνο μοιάζει να έχει μεταμορφωθεί εμφανισιακά. 

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος τους τελευταίους 4 μήνες καταβάλλει προσπάθεια για να γίνει κομψός και, όπως έδειξαν και οι χθεσινές φωτογραφίες, τα έχει καταφέρει. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχασε 32 κιλά, από 140 έχει κατέβει στα 108, κάνοντας βελονισμό σε πασίγνωστη βελονίστρια που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών της και η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών, αυστηρή δίαιτα και φυσικά άσκηση, η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο και κολύμπι. Μάλιστα ο ίδιος σε προσωπικές του συζητήσεις διατείνεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. 

Φωτογραφίες: Sooc/Nick Paleologos, Intime News/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πηγή: Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/273731/allaxe-o-kammenos-posa-kila-ehase-eikones#ixzz4CJRe9E1w
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ