2016-06-22 17:20:39
Φωτογραφία για Διαθέσιμη η κάρτα Sim της Apple στο εμπόριο με προνομιακές τιμές
Η Apple με την κυκλοφορία του iPad Air 2 και το iPad mini 4 το φθινόπωρο του 2014 μας είχε παρουσιάσει μια νέα κάρτα sim που εργαζόταν η εταιρία και μπορούσε ο χρήστης να την χρησιμοποιεί σε οποιοδήποτε δίκτυο επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει sim σε πολλές χώρες του κόσμου. . Από τις ρυθμίσεις τις συσκευής ο χρήστης επέλεγε απευθείας τον πάροχο της προτίμησης του και έτσι θα κέρδιζε κάθε φορά χρήματα.

Έκτοτε η εταιρία δεν ανακοίνωσε ούτε την διάθεση της αλλά ούτε και τα μελλοντικά της σχέδια μέχρι και σήμερα.

Η συνεργασία της Apple με την εταιρία GigSky ειχε επιτυχία και  δημιούργησαν από κοινού μια νέα κάρτα sim που εργάζεται σε πάνω από 144 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος/Κύπρου  με προνομιακές χρεώσεις.

Στα αρνητικά της είναι ότι προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα ipad αφού είναι για δεδομένα και όχι για επικοινωνία και περισσότερες πληροφορίες και χρεώσεις μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της GigSky εδώ, ενώ η διάθεση της κάρτας είναι αρχικά στα καταστήματα λιανικής πώλησης σε 13 χώρες που είναι η Αυστραλία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ελβετία, την Τουρκία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ