2016-06-22 22:14:12
Φωτογραφία για ΜΠΛΕΚΟΥΝ (ΚΑΙ) ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ... «ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΙΜΠΑΡΜΠΟ!
Σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι στο στόχαστρο όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά επίσης... και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά και μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Βαλένθια.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Σαρδηνίας που βάζει στο... παιχνίδι για την απόκτηση του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή πολλούς ενδιαφερόμενους!

«Μετά τη Ρόμα, τη Γουέστ Χαμ και την Ατλέτικο Νασιονάλ, ο Ιμπάρμπο χορεύει μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ο Κολομβιανός είχε δώσει το 'ok' στον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τη ρήτρα αγοράς να είναι έξι εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν.

Στη διαπραγμάτευση είναι επίσης και ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα που ανήκει σε έναν Ρώσο μεγιστάνα. Επίσης, ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Καποτζούκα (τεχνικός διευθυντής της Κάλιαρι), προσφέροντας πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Από την Ισπανία, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βαλένθια» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, το εν λόγω δημοσίευμα της «lanuovasardegna».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ