2016-06-23 09:15:33
Φωτογραφία για Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ιστορία πίσω από το Blair Witch Project
Μπορεί το "Blair Witch Project" να ήταν απλά μια ταινία που όσο... κι αν προσπάθησαν να το στήσουν σαν να πρόκειται για μια αληθινή περιπέτεια , δεν τους βγήκε, υπάρχει μια πραγματική ιστορία πίσω από αυτό. 

Η μάγισσα Blair ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα πολύ παλιά, γύρω στο 1785 οπότε και η Elly Kedward εμφανίστηκε στo Burkittsville  στο Maryland από την Ιρλανδία.

Αυτή η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το μύθο, δεν άντεχε τα παιδιά και είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά προς αυτά μέχρι που τα καλούσε στο σπίτι της και τους έπαιρνε αίμα ή τα άφηνε τιμωρία έξω στο κρύο δάσος μέχρι να πεθάνουν. 

Σύμφωνα με το μύθο, τα μισά παιδιά της περιοχής είχαν εξαφανιστεί ή βρίσκονταν νεκρά ενώ όλοι κατηγόρησαν εκείνη πως τα σκότωνε αφού έτσι κι αλλιώς έδειχνε πως δεν τα ήθελε. Eπίσης. την κατηγορούσαν για μαγεία και κάπως έτσι αποφασίστηκε η γυναίκα με το ψευδώνυμο Blair να μην ξανα - αναφερθεί πουθενά.

Λέγεται , λοιπόν, πως εκεί στο δάσος στο Maryland υπάρχει ένα χαμόσπιτο όπου ζει ακόμα το πνεύμα της και δεν είναι φιλικό προς τους επισκέπτες και ειδικά στα παιδιά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ