2016-06-23 12:51:07
Φωτογραφία για Σνομπάρουν οι Ρώσοι το βρετανικό σόου στο Φάρνμπορο…
Η κακή κατάσταση στις διμερείς σχέσεις Βρετανίας και Ρωσίας αποτυπώνεται και στη στάση που τηρεί τα ρωσικό κράτος απέναντι σε ένα από τα πιο φημισμένα αεροπορικά σόου στον κόσμο, αυτό που διεξάγεται στο Φάρνμπορο της Γηραιάς Αλβιόνας κάθε δεύτερο Ιούλιο.

Όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, Ντένις Μπαντούροφ, μιλώντας στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS σε μια σαφή ενέργεια αποστολής μηνύματος δυσαρέσκειας στους Βρετανούς.

Η ρωσική συμμετοχή θα είναι στοιχειώδης, «απλά για να μας θυμάται ο κόσμος και να μας ξέρει», ήταν τα λόγια του Ρώσου υπουργού, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι ρωσικές εταιρίες έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, ενώ στο προηγούμενο του 2014, η κατάσταση στην Ουκρανία προκάλεσε προβλήματα στην έγκριση βίζας για στελέχη της ρωσικής αντιπροσωπείας!

Ο Ρώσος υπουργός είπε ότι ούτε ο ίδιος θα μεταβεί στη Βρετανία, ενώ πρόσθεσε πως οι συμφωνίες της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας μπορούν κάλλιστα να υπογράφονται στα αεροπορικά και τα άλλα σόου που διοργανώνονται στη Ρωσία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ