2016-06-23 13:08:03
Φωτογραφία για Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και μίσους
Τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και μίσους, έριξαν πάλι το δηλητήριό τους, στοχοποιώντας συνταξιούχο Αστυνομικό Διευθυντή, και απαγορεύοντάς του να συμμετέχει σε κόμα νόμιμο (χρυσή αυγή).

Οχι τσαρλατάνοι των ψευδοειδήσεων και του μίσους και της χολής που ρίχνεται κατά νομίμου κόματος, και κατά ελλήνων πολιτών,δεν είμαι ούτε ακροδεξιός ούτε ακροαριστερός! Είμαι όμως τίμιος Ελληνας ψηφοφόρος και τιμώ την Δημοκρατία που εσείς καταπατάτε! Σαν όρνεα θέλετε να κατασπαράξετε κόματα από τα οποία δεν μπορείτε να αρπάξετε λεφτά. ζήτουλες! Ετσι κάνατε και με τον Σύριζα μέχρι να υποκύψει στους εκβιασμούς σας!

Εγώ σταμάτησα να παίρνω τις ψευτοφυλάδες σας, φιλτράρω τις ψευδοειδήσεις σας, ενώ εσείς με τις υποκύψεις σας έχετε γίνει οι χειρότεροι ψευδοδημοσιογράφοι σε όλλο τον κόσμο! Ποιός θα σας ακούει αύριο; Ποιός θα παίρνει τις κίτρινες φυλάδες σας! Είστε και θα είστε πουλημένοι! Πιστεύω ότι οι έλληνες άρχισαν να σας παίρνουν χαμπάρι προσπαθήσετε να γλύφετε για καμιά κρατική επιχορήγηση... αλιώς να κλείσετε! Πουλημένοι ε! Πουλημένοι!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O VETTEL KAI H FIA EXEI...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O VETTEL KAI H FIA EXEI...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ