2016-06-23 16:19:09
Φωτογραφία για Ημέρα Υιοθεσίας Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
​Ζούμε σε μια χώρα όπου οι εθελοντές αντικαθιστούν τα πάντα. Παλεύουν, τρέχουν, πληρώνουν. Και φτάνουν κάποιοι στο σημείο να... τους κατηγορούν και μάλιστα για “καταπάτηση χώρου”. Φιλοζωικός Σύλλογος με 10ετές έργο στην Ελλάδα κατηγορείται.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας κατηγορείται από τη Διεύθυνση Δασών για καταπάτηση του χώρου στο άλσος της περιοχής όπου στεγάζεται από το 2006. Στις εγκαταστάσεις αυτές υπήρχε ο ζωολογικός κήπος της Νέας Φιλαδέλφειας και παραχωρήθηκαν στον σύλλογο για τη φιλοξενία των αδέσποτων ζώων προς υιοθεσία με απόφαση του Δήμου. Έκτοτε, χιλιάδες σκύλοι και γάτες έχουν βρει φροντίδα και θαλπωρή. Έχουν στειρωθεί και έχουν βρει οικογένειες. Έχουν πάψει να είναι αδέσποτα, έχουν πάψει ίσως και να ενοχλούν κάποιους.

Όλα αυτά από μια χούφτα εθελοντές που έχουν κάνει το χώρο δεύτερο σπίτι τους. Που αγωνιούν και αγχώνονται για το μέλλον αυτών των ζώων καθώς η απόφαση θα βγει τον Οκτώβρη. Τι θα απογίνουν τα περίπου 80 φιλοξενούμενα σκυλάκια; Πού θα πάνε;


Πολλά από αυτά μαζεύτηκαν πολύ μικρά, δεν γνωρίζουν από αυτοκίνητα, δεν μπορούν να επιβιώσουν μόνα τους εκεί έξω.

Ο Φιλοζωικός δεν μένει απαθής και κόντρα στη ζέστη και κόντρα στις αντιξοότητες διοργανώνει μια ακόμα Ημέρα Υιοθεσίας στο χώρο φιλοξενίας. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο, να κοινοποιήσει, να ενημερώσει, να έρθει να γνωρίσει τα υπέροχα πλάσματα που φιλοξενούνται και που τώρα πιο πολύ από ποτέ έχουν ανάγκη από ένα δικό τους σπίτι.

Αυτή την Κυριακή 26 Ιουνίου η υιοθεσία ενός αδέσποτου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και ευθύνη. Γίνεται σωτήρια πράξη.

https://www.facebook.com/events/1031473090272510/

www.friendsofanimals-nf.com/

Τα ζώα που ψάχνουν σπίτι

https://www.facebook.com/filozoikos.neasfiladelphias.1/photos_stream?tab=photos_albums

Περισσότερες πληροφορίες 6944 949741​
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ