2016-06-24 00:07:08
Φωτογραφία για Αυτή είναι η παγίδα στην οποία πέφτουμε πάντα όταν συστηνόμαστε στους άλλους!
Οι συστάσεις είναι σημαντικός παράγοντας στην ζωή μας. Επαγγελματικά και προσωπικά είναι ο τρόπος για να επικοινωνήσουμε τον εαυτό μας, οπότε λάθη δεν χωρούν! Ποιο μπορεί να είναι το σημαντικότερο σφάλμα το οποίο κάνουμε;

Το να λέμε την ιδιότητά μας! Ναι, όταν συστήνεστε σε κάποιον και αναφέρετε το όνομα και το επάγγελμα ή την ιδιότητά σου μπορεί να βγάζει προς τα έξω μια ματαιοδοξία, ένα πιο φιλάρεσκο ύφος! Το να σερβίρουμε, ως σημαντική λεπτομέρεια, όχι μόνο το επάγγελμα, αλλά και τη θέση που κατέχουμε, υπογραμμίζοντας το ότι είμαστε κάποιοι, δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Και γιατί να μπούμε στην διαδικασία να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο «πασάρουμε» τον εαυτό μας; Επειδή μια τέτοια συμπεριφορά, όπως λένε και οι ειδικοί, εμπνέει ανασφάλεια!

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να μην πέσουμε σε αυτή την παγίδα; Προβάρουμε φωναχτά το «intro» μας, μόνοι μας σπίτι. Πώς ακουγόμαστε; Μήπως την ώρα που αναφερόμαστε στην ιδιότητα μας, στη φωνή υπάρχει ένας μικρός κομπασμός; Μία παραπάνω δόση υπερηφάνειας και υπεροχής; Ας ξαναπροσπαθήσουμε. Σκεφτείτε τι θα προβάλλετε και πώς την επόμενη φορά που θα γνωρίσετε κάποιον!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ