2016-06-24 09:49:10
Φωτογραφία για ΠΕΤΑΞΕ... ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΡΑΪΟΛΑ!
Πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για να παρακολουθήσει αγώνες του Euro, ο διάσημος ατζέντης Μίνο Ραϊόλα είχε ένα απίστευτο επεισόδιο με... παράγοντα της Ντόρτμουντ.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Bild», ο Ραϊόλα έφτασε στο σημείο να πετάξει... καρέκλα σε κορυφαίο στέλεχος της γερμανικής ομάδας κατά τη διάρκεια συζητήσεων σχετικά με το μέλλον του πελάτη του, Χένρικ Μχιταριάν, τον οποίο θέλει σαν τρελή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι σχετικές διαπραγματεύσεις κρατάνε αρκετές εβδομάδες, η Ντόρτμουντ παραμένει αμετακίνητη σε ορισμένα ζητήματα, ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής πιέζει να φύγει για το Μάντσεστερ, το deal δεν κλείνει και ο μάνατζερ του φαίνεται πως έχασε την υπομονή και την... ψυχραιμία του στο τελευταίο ραντεβού των δύο πλευρών.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να αναποδογυρίσει μία καρέκλα προς το μέρος του εκπροσώπου της Ντόρτμουντ με τον οποίο συνομιλούσε!

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Ραϊόλα ήταν δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο παρακολούθησαν μαζί το ματς Σουηδία-Βέλγιο στη Νίκαια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Εκεί πάντως φαινόταν ήρεμος…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ