2016-06-24 10:19:25
Φωτογραφία για ΚΑΒΒΑΔΑΣ : ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Οδηγός ενόψει της συνέχειας θα πρέπει να αποτελέσει η εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας στην εύκολη νίκη επί της Τουρκίας, σύμφωνα με τον Βασίλη Καββαδά.

Ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να είναι απόλυτα έτοιμη η Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά, ωστόσο όλοι οι διεθνείς θα δώσουν και την ψυχή τους για την πρόκριση στους Αγώνες του Ρίο, σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Καββαδάς μετά τη νίκη επί της Τουρκίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς:

«Δείξαμε καλό πρόσωπο, παρόλο που είμαστε λίγο καιρό μαζί, ενώ ο Μπουρούσης ενσωματώθηκε αργότερα. Κρατάμε αυτό το ματς σαν οδηγό, πρέπει να βάλουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας. Ο χρόνος είναι αντίπαλός μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα θα δώσει την ψυχή της για να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχουμε ένα νεανικό σύνολο με αθλητικά προσόντα, που βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο και δεν είναι εύκολο για τον αντίπαλο να σκοράρει. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Για μένα η συμμετοχή στην Εθνική σημαίνει πολλά πράγματα. Χαρά, τιμή, περηφάνια, αγάπη προς την πατρίδα και την ομάδα. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ