2016-06-24 12:10:13
Φωτογραφία για Πώς είναι στην υγεία της η 45χρονη υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου μετά το ατύχημα που είχε;
Στην Εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου παραμένει η 45χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου που τραυματίστηκε βαρύτατα τα ξημερώματα της Δευτέρας από απορριμματοφόρο την ώρα που η γυναίκα εκτελούσε βάρδια μαζί με άλλους δύο συναδέλφους της έξω από το ΠΑΓΝΗ.

Από χθες το μεσημέρι η άτυχη γυναίκα εμφάνισε επιδείνωση της αναπνευστικής λειτουργίας την οποία οι γιατροί εξαντλούν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διαχειριστούν αποτελεσματικά την κατάσταση και να προσδιορίσουν με σαφήνεια τους λόγους της εξέλιξης αυτής.

Η επιδείνωση αυτή, ήταν κάτι που εξαρχής φοβούνταν οι γιατροί καθώς η 45χρονη φέρει δύο βαρύτατα ανοιχτά τραύματα στην κοιλιά και στο πόδι της γεγονός που την καθιστά απολύτως ευάλωτη σε μικρόβια και λοιμώξεις. Ωστόσο εκτιμάται ότι ο οργανισμός της γυναίκας θα ανταποκριθεί θετικά αφού πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο.

Το πρωί, στις 09.00, συγκλήθηκε εκτάκτως σύσκεψη στο αμαξοστάσιο της υπηρεσίας καθαριότητας, ενώ στις 14.30 το μεσημέρι τη γυναίκα θα επισκεφθούν ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ