2016-06-24 12:58:15
Φωτογραφία για Απίθανο! Γνωστή εταιρεία παρουσίασε τηλεόραση και κλιματιστικό που... διώχνουν τα κουνούπια!
Πως θα σας φαινόταν η ιδέα αντί να διώχνουμε τα κουνούπια με διάφορα είδη αντικουνουπικών να τα διώχνουμε όταν ανοίγουμε απλά την τηλεόραση μας ή το κλιματιστικό μας; Τι σας λέω τώρα; Γίνεται αυτό; Και όμως γίνεται!

Η γνωστή κατασκευαστική εταιρία ηλεκτρικών ειδών, η LG, μας παρουσίασε μια τηλεόραση και ένα κλιματιστικό κατά των κουνουπιών αποκλειστικά για την Ινδία, όπου οι ασθένειες μέσω των τσιμπημάτων είναι συχνές.

Οι συσκευές "Mosquito Away", όπως ονομάζονται, αφοπλίζουν τα κουνούπια, παραλύοντας το νευρικό τους σύστημα με την βοήθεια των ηχητικών κυμάτων που εκπέμπουν. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αντικουνουπικές συσκευές δεν χρησιμοποιούν επιβλαβείς χημικές ουσίες, ούτε απαιτούν συντήρηση.

Η LG υπογραμμίζει ότι το σύστημα υπερήχων που είναι ενσωματωμένο τόσο στις τηλεοράσεις 32 και 42 ιντσών, όσο και στο κλιματιστικό κατά των κουνουπιών, εμπίπτει στο πλαίσιο των κανονισμών που έχουν θέσει οι παγκόσμιοι οργανισμοί και έχει δοκιμαστεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας και Τοξικολογίας (ΙΙΒΑΤ).
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ