2016-06-24 15:51:08
Φωτογραφία για Η ανακοίνωση του Ελληνικού Οράματος για το Brexit
Η  σημερινή πολιτική εξέλιξη που δυναμιτίζει το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα είναι η απόφαση των Βρετανών για αποχώρηση (Brexit)  από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η προσπάθεια για διεύρυνση και εμβάθυνση έχει καταστεί αναποτελεσματική.

Η οικονομική ηγεμονία της Γερμανίας έχει δημιουργήσει έριδες στα κράτη-μέλη και οξείες αντιπαραθέσεις. Η δυναμική συμπεριφορά της βρετανικής κοινωνίας να απεγκλωβιστεί από το άρμα της «Γερμανικής  Ευρωπαϊκής Ένωσης»δείχνει ολοκάθαρα ότι οι λαοί της Ευρώπης δεν αποδέχονται την ΜΕΡΚΕΛ και την… «παρέα της».

Η Ευρώπη των Λαών, έχει μεταμορφωθεί σε μία οργάνωση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων που δρουν ανεξέλεγκτα με χαρακτηριστική στυγνότητα. Η ανεργία , η ακραία φτώχεια, η έλλειψη κοινής εξωτερικής πολιτικής ,πολιτικής της ασφάλειας και της άμυνας ( μεταναστευτικό), δημιουργούν μια εύθραυστη βιωσιμότητα για την Ε.Ε.

Η Ευρώπη των δυο ταχυτήτων με σαφείς διακρίσεις ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες και αυτές του Νότο( Ελλάδα) αδυνατεί να δημιουργήσει ρυθμούς σταθερής ανάπτυξης.


Το κόμμα Ελληνικό Όραμα διεκδικεί μια αξιοπρεπή παρουσία στο ευρωπαϊκό πολιτικό χώρο για την Ελλάδα, χωρίς άκρατους συμβιβασμούς , χωρίς απεμπόληση της εθνικής μας ταυτότητας , χωρίς την ανθελληνική πρακτική της αποδόμησης του Ελληνικού Κράτους.

Ελληνίδες και Έλληνες μη φοβηθείτε τη ρήξη. Πρέπει να δώσουμε  ένα Οριστικό Τέλος για να έχουμε την προοπτική μιας Νέας Αρχής που θα ωθήσει την Αναγέννηση του Έθνους.

Το κόμμα Ελληνικό Όραμα δηλώνει υπέρμαχος λήψης αποφάσεων , έστω και προσωρινά οδυνηρές , με στόχο την ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας και της Ελληνικής Κοινωνίας
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ