2016-06-24 16:47:17
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ ΓΙΑ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ ΚΑΙ Η... ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ
Σε κάποιους δόθηκε η εντύπωση πως ως επιλογή του Μάρκο Σίλβα ο Ντιόγο Φιγκέϊρας μπορεί να... καεί από τον Βίκτορ Σάντσεθ, αλλά... ισχύει το αντίθετο.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τον Φιγκέιρας. Έχει ιδιαίτερα καλή άποψη για αυτόν και τον έχει ξεχωρίσει από την αρχή καθώς ήταν ένας εξ αυτών με τους οποίους μίλησε προσωπικά. Όταν μάλιστα ο Βίκτορ ήταν στην Λα Κορούνια είχε επιχειρήσει να κλείσει τον παίκτη από την Σεβίλλη.

Όσο για τις ευχές προς τον Βίκτορ Σάντσεθ για καλή αρχή αυτές έδιναν και έπαιρναν. Ο Βίκτορ από την άλλη έσπευσε να χαιρετήσει όλους των εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Αυστρία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Με χαμόγελο και ικανοποίηση. Είχε να το λέει για το πόσο χαρούμενος είναι που γύρισε στον σύλλογο και το πόσο οργανωμένο και καλό σωματείο είναι ο Ολυμπιακός.

Πάντως για την... ιστορία ο Μάρκο Σίλβα την 1,5 ημέρα που πρόλαβε να μείνει στο Λάνγκενφελντ είχε χαιρετήσει δύο φορές μετά από προπονήσεις τους απεσταλμένους των ΜΜΕ. Δείχνοντας και αυτός - όπως και ο Βίκτορ - ότι εκτιμάει τον ρόλο τους στις προετοιμασίες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ