2016-06-25 08:40:27
Φωτογραφία για Πως βρέθηκε ο Α/ΓΕΝ να κρατά μικρόφωνο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Δεν γνωρίζουμε ποιος είχε την “έμπνευση”. Ποιος έκανε τέτοια γκάφα!Ποιος εξέθεσε τον Α/ΓΕΝ τον οποίο είδαμε στα τηλεοπτικά πλάνα από την τελετή ονοματοδοσίας των υποβρυχίων ΜΑΤΡΩΖΟΣ και ΚΑΤΣΩΝΗΣ να κρατά το μικρόφωνο για να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος!

Πρώτος πολίτης της χώρας ο κ.Παυλόπουλος δεν λέμε.Αλλά και Αρχηγός ΓΕΝ ο Αντιναύαρχος Γιώργος Γιακουμάκης.Δεν φταίει ο ίδιος.Φταίνε οι στενοί του συνεργάτες που πολύ συχνά τον αφήνουν απροστάτευτο.Δεν είναι η πρώτη φορά.Κι επειδή ο Α/ΓΕΝ είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων ίσως θα πρέπει να αρχίσει να τραβάει αυτιά και να κάνει σαφές σε κάποιους συνεργάτες του ότι η δουλειά τους δεν είναι να παρακολουθούν τι γράφει το διαδίκτυο και οι δημοσιογράφοι,αλλά να εργάζονται  σωστά ώστε να μην έχουν τίποτα να γράψουν!

Militaire.gr

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf-%cf%83/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ