2016-06-25 17:27:09
Φωτογραφία για ΔΕΥΤΕΡΕΣ... ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Μπορεί ο Αρτούρ Μασουακού να βρίσκεται στη λίστα προς... αποχώρηση του Ολυμπιακού, ικανοποιητική πρόταση όμως ακόμα δεν έχει φτάσει στο Λιμάνι και είναι πολύ πιθανή η παραμονή του στους ερυθρόλευκους.

Είναι γνωστό πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βάλει πολύ υψηλά τον πήχη για την πώληση του Γάλλου αριστερού μπακ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τιμή εκκίνησης βρίσκεται στα 10 εκατ. ευρώ, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο ακόμη και για τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ικανοποιητική πρόταση βέβαια δεν έχει φτάσει στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, πρόσφατα φέρεται να απορρίφθηκε προσφορά της Ρόμα, ενώ οι Μονακό και Λιόν που εμφανίζονταν ως... ενδιαφερόμενες βρήκαν παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Από την Αγγλία δε όπου βρίσκονταν στο κόλπο οι Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ τα πάντα έχουν μείνει στάσιμα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη χώραί.

Στον Ολυμπιακό μάλιστα εμφανίζονται να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του Μασουακού, καθώς η άποψη που εκφράζεται από κάποιους είναι ότι εφόσον δεν βρεθεί η επιθυμητή προσφορά, θα ήταν καλύτερο να παραμείνει ο 22χρονος αμυντικός στην ομάδα σύμφωνα με τον "Γαύρο", καθώς άλλωστε δεν προέρχεται κι από την καλύτερη σεζόν του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ