2016-06-27 02:37:08
Φωτογραφία για Οι λόγοι που οι άνθρωποι φτάνουν στο έγκλημα...
Δεν είναι φυσιολογικό μα ούτε και "σηκώνει" δικαιολογία ένας άνθρωπος να σκοτώσει έναν άλλο, αλλά υπάρχουν λόγοι που κάποιος φτάνει στο έγκλημα:

-Εν βρασμό ψυχής:

Πάνω στην ένταση, στον θυμό , στην στεναχώρια, στην απελπισία, μπορεί κάποιος να θολώσει και να σκοτώσει. Υπάρχει αυτή η κατηγορία των εγκλημάτων που γίνονται πάνω σε έναν καβγά, σε ένα ξαφνικό γεγονός ή στην απελπισία κάποιου. Γι' αυτό και πρέπει πάντα να είμαστε ψύχραιμοι και ισορροπημένοι ό,τι κι αν ακούσουμε

-Εγκλήματα πάθους:

'Ίσως είναι και τα περισσότερα εγκλήματα: Ο σύντροφος θέλει να χωρίσει, ο άλλος σύντροφος δεν δέχεται την απόρριψη και έτσι φτάνει στο έγκλημα. Άλλος λόγος είναι η υπερβολική και αρρωστημένη ζήλια που μπορεί να υπάρχει μέσα σε ένα ζευγάρι. Και αυτό είναι επικίνδυνο!

-Για τα λεφτά και τα σπίτια:

Οικονομικά εγκλήματα υπάρχουν και έχουν γίνει πολλές φορές. Μια μεγάλη αποζημίωση από ασφάλεια, μια τεράστια περιουσία που ενδεχομένως θα σώσει τη ζωή κάποιου, πολλές φορές έχει γίνει αιτία να σκοτώσει κάποιος.


-Εκδίκηση:

Μπορεί να μην είναι συνηθισμένο όσο τα παραπάνω, αλλά φανταστείτε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους σε δολοφονίες , συζύγους που έχουν χάσει τον σύντροφο τους από έναν δολοφόνο ή και τα αδέρφια τους; Θέλουν εκδίκηση και θα έκαναν τα πάντα για να την πάρουν και απαντούν με το ίδιο νόμισμα. Δεν είναι σωστό αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να πάρουν το νόμο στα χέρια τους...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ