2016-06-27 22:09:14
Φωτογραφία για Αποθέωσαν οι θεατές τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου στη καλοκαιρινή συναυλία του «Ήχου τα γυρίσματα»
Τραγούδια των σπουδαίων μουσικοσυνθετών Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Πλέσσα, Γ. Χατζηνάσιου. Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, G Bregovic, Γ. Μαρκόπουλου, ερμήνευσε η... Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου στην καλοκαιρινή της συναυλία, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές που είχαν κατακλύσει την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Η συναυλία άνοιξε με αφιέρωμα στο Μαρούσι, με τα τραγούδια : «Θυμάμαι», «Μαρούσι δίπλα στο Θεό» σε στίχους Λ. Παπαζαχαρόπουλου, μουσική Τ. Παπαστεφάνου, «Στέκια Μαρουσιώτικα», «Και Μαρούσι είναι εδώ» σε στίχους επίσης Λ. Παπαζαχαρόπουλου και μουσική Κ. Μαυραντή. Στη διάρκεια του αφιερώματος η αίθουσα σείσθηκε από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των θεατών, που συμμετείχαν τραγουδώντας.

Ιδιαίτερα, όταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ως σολίστ ερμήνευσε πολύ συγκινητικά, εκτός από το «Και το Μαρούσι είναι εδώ» και «το Μαρούσι δίπλα στο Θεό», το τραγούδι «Θεός αν είναι», σε στίχους Λ. Νικολακόπουλου και μουσική G. Bregovic.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παρακολούθησε τη μουσική παράσταση μαζί με το πλήθος των θεατών, συγχαίροντας με θερμά λόγια τους χορωδούς, τη μαέστρο κα Όλγα Αλεξοπούλου και όλους τους συντελεστές της υπέροχης αυτής συναυλίας.

Εξέφρασε επίσης το θαυμασμό του στη Μικτή Χορωδία, που όπως ανέφερε, μέσα από τη μεγάλη πορεία της στο χρόνο έχει προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό.

Παράλληλα υποσχέθηκε ότι, σύντομα θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο αφιέρωμα προς τιμήν της ιδρύτριας της Χορωδίας, την Τερψιχόρη Παπαστέφανου, στο οποίο θα είμαστε όλοι εκεί για να την τιμήσουμε, δίνοντας το όνομα της στην Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

                                     
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ