2016-06-28 10:02:22
Φωτογραφία για Βαριέσαι τις δίαιτες και τη γυμναστική; Αυτά είναι τα κόλπα για να αδυνατίσεις χωρίς να το καταλάβεις!
Έχεις 3-4 κιλά που θέλεις να χάσεις αλλά βαριέσαι να ξεκινήσεις δίαιτα ή γυμναστική; Υπάρχουν μικρά κολπάκια για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου και στο τέλος του μήνα να φτάσεις το στόχο σου.

Διατροφή:

-Φάε το πρωί: Βασικό είναι να ξεκινάς τη μέρα με γεμάτο στομάχι ώστε στη συνέχεια να μην πέφτεις με τα μούτρα στην κουζίνα!

-Πιες γκρέιπφρουτ: Είναι λίγο πικρό αλλά είναι λιποδιαλυτικό. Στίψε μισό γκρέιπφρουτ κάθε μέρα και απόλαυσε το σκέτο χωρίς ζάχαρη.

-Βγάλε τη ζάχαρη: Μια κίνηση ματ που θα κόψει τις πολλές θερμίδες είναι στον καφέ αντί για ζάχαρη να βάλεις γλυκαντικό. Θα είναι το ίδιο γλυκός ο καφές αλλά με λίγες θερμίδες.

-Βραδινό; ΟΧΙ! Δεν είπαμε να μην τρως τίποτα απλά φρόντισε κάθε βράδυ γύρω στις 8 να έχεις φτιάξει μια σαλάτα ή όσπρια ή έναν ντάκο ή μια φρουτοσαλάτα και να φας ελαφριά!

Γυμναστική:

-Πήγαινε με τα πόδια σε κοντινές αποστάσεις: Θέλεις να πας μέχρι το ψιλικατζίδικο ή το φούρνο; Πήγαινε με τα πόδια γιατί εκτός την οικονομία στη βενζίνη κάνεις και άσκηση!

-Στη θάλασσα κολύμπα: Αν τύχει να πας στη θάλασσα το σκ, φρόντισε για 1 ώρα έστω να κάνεις έντονο κολύμπι γιατί έτσι θα κάψεις κοντά 600 θερμίδες!

-Ανέβα τις σκάλες: Αντί να πας με τον ανελκιστήρα, διάλεξε τις σκάλες! Είναι η καλύτερη άσκηση για τις γάμπες
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ