2016-06-28 13:02:28
Φωτογραφία για Πώς θα καταλάβεις πως ο σύντροφος σου έχει πρόβλημα με το αλκοολ;
Γιατί άλλο είναι μια βόλτα για ποτό και άλλο... η συνήθεια!

Μερικοί άνθρωποι δεν φαίνεται να έχουν κάποιο ελάττωμα μέχρι να τους γνωρίσεις καλύτερα. Έτσι είναι και οι σχέσεις. Όσο γνωρίζεις τον άλλο βλέπεις τις συνήθειες και τα ελαττώματα του. Το ποτό και ο εθισμός σε αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και ειδικά σε μια σχέση. Πώς θα το καταλάβεις;

-Διασκέδαση = ΠΟΤΟ!

Δεν πάει σινεμά, δεν βγαίνει με το ποδήλατο, δεν θέλει παραλίες κλπ ή ακόμα και αν τα κάνει πάντα θα ζητήσει κάτι να πιει και όχι χυμό! "Παιδάκια είμαστε τώρα;" είναι η συνήθης δικαιολογία. Προτιμάει σε κάθε ευκαιρία να πιει έστω και ένα ποτήρι αλκοολ παρά λίγο νερό ή ένα αναψυκτικό.

-Μάγκας αυτός που μεθάει!

Θεωρεί μεγάλη μαγκιά να κάτσει και να πιει ένα μπουκάλι κρασί για να δει αν αντέχει και δεν είναι από περιέργεια αλλά γιατί του αρέσει να πίνει.

-Συχνάζει σε μπαρ

Που τον ψάχνεις που τον βρίσκεις , είναι σε μπαρ. Αν περνάει εκεί τα περισσότερα βράδια με παρέα ή χωρίς, είναι πότης. Η άλλη εξήγηση είναι γυναικάς. Και τα δυο άστα!

-Δεν τρώει πολύ αλλά πίνει:

Μια μπύρα μετά τη δουλειά, ένα κρασί το βράδυ, ένα ποτό με το φαγητό... θα δεις πως συνέχεια πίνει και αυτό όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει θα το καταλάβεις....
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ