2016-06-29 09:22:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΤΑ 6.5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PULSE
Προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου δίνει στη Νέα Δημοκρατία δημοσκόπηση της Pulse, που δείχνει ότι προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 6,5%. Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24, δίνει στη Ν.Δ. ποσοστό 30% επί της πρόθεσης ψήφου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 23,5%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθούν ΚΚΕ και Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5% και η Ένωση Κετρώων με 3%. 

Το ''Ποτάμι'', οι ΑΝ.ΕΛ, η ΛΑ.Ε. και η ''Πλεύση Ελευθερίας'' συγκεντρώνουν το 2,5% της πρόθεσης ψήφου ενώ το 3,5% των ερωτηθέντων απάντησε ότι σκοπεύει να ψηφίσει άλλο κόμμα. Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 8,5%. 

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός κρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 29% έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 22%. 

Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες αξιολογούν αρνητικά τη συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών σε ποσοστό 78%, έναντι 17% θετικά, ενώ στο ερώτημα αν η σημερινή οικονομική πολιτική οδηγεί στην ανάπτυξη το 79% απαντούν «Όχι», έναντι 16% που απαντούν «Ναι».


Θετική είναι η αξιολόγηση από τους ερωτηθέντες της επένδυσης στο Ελληνικό σε ποσοστό 64%, έναντι 30% που την κρίνουν αρνητικά.

Σε ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit για την Ευρώπη και τους λαούς της το 45% των ερωτηθέντων την κρίνουν ως αρνητική εξέλιξη, έναντι 27% που τη θεωρούν θετική και 16% που την αξιολογούν ως ουδέτερη. Σε ανάλογο ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit στην Ελλάδα το 41% τη χαρακτηρίζουν αρνητική εξέλιξη, το 25% ουδέτερη και το 20% θετική. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ