2016-06-30 08:10:48
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΖΙΓΚΜΑΡ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ
Στην Αθήνα φτάνει σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας και αντικαγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Ο κ. Γκάμπριελ θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στις 13:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 12:00, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Γκάμπριελ θα έχει επίσης σειρά συναντήσεων με το οικονομικό επιτελείο και παράγοντες της ενεργειακής αγοράς. Συγκεκριμένα, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη και τον υφυπουργό Αλέξη Χαρίτση, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη. Θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση των κ.κ. Σκουρλέτη και Σταθάκη και του αντικαγκελάριου, κ. Γκάμπριελ, με στελέχη γερμανικών επιχειρήσεων και εκπροσώπους ελληνικών θεσμικών φορέων ενέργειας.

Αύριο Παρασκευή, οι κ.κ. Γκάμπριελ, Σταθάκης, Σκουρλέτης και Χαρίτσης θα συμμετάσχουν στο Ενεργειακό Συνέδριο που συνδιοργανώνεται από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας, σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα υπογραφεί Κοινή Διακήρυξη Προθέσεων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μεταξύ των κ. Σκουρλέτη και Γκάμπριελ.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ