2016-06-30 12:21:05
Φωτογραφία για Η ανακοίνωση του Ελληνικού Οράματος για τον Μαρινόπουλο
H ανακοίνωση της εταιρείας «Μαρινόπουλος» για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα προκαλεί ένα δυνατό κλονισμό στην Ελληνική Οικονομία.

12.000 εργαζόμενοι στην αβεβαιότητα.

Μετακυλιόμενες επιπτώσεις σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με το λιανικό εμπόριο.

Γεωμετρική άνοδος της ανεργίας.

Η  συν..κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ ΑΝΕΛ κατευθύνει τη χώρα σε ένα απύθμενο χάος. Καθημερινά οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για υποτιθέμενη ανάπτυξη της  Ελληνικής Οικονομίας προβληματίζουν για την ικανότητα επαφής με την πραγματικότητα (!..?) που διαθέτει η παρούσα κυβέρνηση. Ενώ Όλοι οι Έλληνες βιώνουν την δυσπραγία  και την ανέχεια στην καθημερινότητά τους ο κ.Τσίπρας και τα στελέχη-κομπανία προσπαθούν να μας πείσουν για την ψευδαίσθηση της ευημερίας  και της ευμάρειας.

Το κόμμα Ελληνικό Όραμα αρωγός και συνοδοιπόρος της Ελληνικής Κοινωνίας και των Ελλήνων  Πολιτών που διαβιούν σε συνθήκες  ακραίας φτώχειας θέτει τα εξής ερωτήματα-διαπιστώσεις στην «αριστερή» και «λαϊκή « κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ..


Ποιο είναι το επιχειρησιακό στρατηγικό σχέδιο για ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας;

Ποια η κρατική μέριμνα για την υποστήριξη των «αιφνιδίως ανέργων»…ποιο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Πολιτικής έχει απορροφήσει ( και εάν) αυτή η κυβέρνηση ώστε να δώσει ώθηση σε ανέργους που προήλθαν από την ευρεία επιρροή  αρνητικών οικονομικών επιπτώσεων και ακούσια, αναίτια  βρέθηκαν εκτός εργασιακής  επάρκειας;

Οι Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών υπήρξαν το σύμβολο της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Τσίπρα ,για τις οποίες δημιουργήθηκε ένα άρτιο επικοινωνιακό σύστημα με συναυλίες , προβολή στα ΜΜΕ ενώ για τους χιλιάδες απολυμένους του ιδιωτικού τομέα τηρείται σιγή ιχθύος.

Το κόμμα Ελληνικό Όραμα καταγγέλλει την οικονομική πολιτική του κ.Τσίπρα ως ανθελληνική , καταστροφική για την Ελληνική Κοινωνία και καλεί τον Ελληνικό Λαό να ανατρέψει την πορεία καθόδου της πατρίδας στον έρεβο που μας έχει οδηγήσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ