2016-06-30 14:24:06
Φωτογραφία για Η καλλονή κόρη της Καρολίνας του Μονακό - ζωή σαν παραμύθι
Η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εκπληκτική. Πρόκειται για την όμορφη, γαλαζοαίματη, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, εγγονή του πρίγκιπα Ρενιέ και της κινηματογραφικής βασίλισσας του Χόλιγουντ, Γκρέις Κέλι.

Η Σαρλότ Κασιράγκι, καρπός του έρωτά της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό με τον Ιταλό μεγαλο-επιχειρηματία Στέφανο Κασιράγκι βρίσκεται στο προσκήνιο της διεθνούς showbiz. Αυτό το μελαχρινό κορίτσι θεωρείται από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

Η Σαρλότ Κασιράγκι γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου του 1986 και σήμερα είναι 30 ετών. Το 2006 είχε συμπεριληφθεί στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του περιοδικού «Vanity Fair», αν και ήταν μόλις 21 ετών. Στα 30 της χρόνια, εκτός από ταλαντούχα αθλήτρια ιππασίας, βραβευμένη δημοσιογράφος και μούσα μεγάλων οίκων μόδας όπως ο Gucci, είναι και μητέρα ενός αγοριού που απέκτησε με τον Γαλλομαροκινό κωμικό ηθοποιό, Γκαντ Ελμάλεχ.

Ο γιος της, Ραφαέλ δεν βρίσκεται στην σειρά διαδοχής, γιατί η Σαρλότ και ο Ελμάλεχ δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2015. Το πρόσωπο της Σαρλότ είναι περιζήτητο από τους παπαράτσι και τους οίκους μόδας, ενώ η φωτογράφησή της στη Vogue το 2011 έγραψε ιστορία.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ