2016-06-30 16:55:17
Φωτογραφία για Ντίλι ντίλι... κι ανεβαίνω στη ροδιά... από τον Σύλλογο Μελισσίων Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε
Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2016 Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» διοργάνωσε στο θεατράκι ...Μελισσίων την καλοκαιρινή εκδήλωση των τμημάτων παραδοσιακού χορού, αφιερωμένη σε χορούς, έθιμα και παραδόσεις από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και των Αλησμόνητων πατρίδων ...σε μια προσπάθεια να γίνουμε και πάλι όλοι παιδιά Με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Ντίλι ντίλι...κι ανεβαίνω στη ροδιά..."

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά με Χορευτικά δρώμενα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και της Μ. Ασίας. Τα χορευτικά Τμήματα του συλλόγου μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τους υπέροχους χορευτές και χορεύτριες, όλων των ηλικιών που τα απάρτιζαν. Φυσικά εισέπραξαν πολλά χειροκροτήματα από τον πολυπληθές ακροατήριο που είχε κατακλύσει το θεατράκι, από την πλούσια σε θεματολογία παράσταση των επιμελημένων παραδοσιακών χορών, με μια πολύ άψογη εκτέλεση με τις οδηγίες των χοροδιδασκάλων της κα Σταυροπούλου Αθανασίας και του κου Γλίνου Ιωάννη, τους οποίους ευχαριστούμε παρά πολύ για την καλή δουλεία που επιτελούν στον σύλλογο.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου πατέρας Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος κος Τσουχνικάς Ηλίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Βορέας Σεβαστός, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κα Μιχαλοπούλου Σταυρούλα , Μαγιάτης Γεώργιος , Δροσάτος Νικόλαος και Κολοβού Κων/να, ο Πρόεδρος των Πελοποννησίων Καμπέρης Νικόλαος η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μπάρα Κίκη, Μέλη Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου, κα Μπάμπου Χρύσα και Σπαντιδέας Παύλος, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κος Δαγδελένης Σωτήρης και ο κος Καζάκος Κων/νος χορηγός του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

σας εύχονται καλό καλοκαίρι.

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Γκατζόλης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ