2016-06-30 18:47:05
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου για την κατάργηση του ΕΚΑΣ, εξάπολύει η Ν.Δ. κάνοντας λόγο για υπουργούς που ξεχειλίζουν από αλαζονεία και ανευθυνότητα. «Τα κυβερνητικά στελέχη εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και προκαλούν, με τον πιο βάναυσο τρόπο, χιλιάδες συνταξιούχους. Στους οποίους, κόβοντας το ΕΚΑΣ, δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης. Οι πολίτες ξεχειλίζουν από πικρία και αγανάκτηση» σημειώνει.

Για «προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η οποία ξεπερνάει κάθε φαντασία» κάνει λόγο  και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στο θέμα του ΕΚΑΣ, ενώ καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι «με την ίδια ευκολία που εξαπατούσε τάζοντας 13η σύνταξη, σήμερα βαφτίζει την κατάργηση του ΕΚΑΣ ως δίκαιη και αναγκαία».

«Ξεπερνάει κάθε φαντασία η προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με την οποία η κατάργηση του ΕΚΑΣ είναι μέτρο δίκαιο, αφήνοντας να εννοηθεί έτσι, ότι οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων είναι υψηλές και πρέπει να περικοπούν» αναφέρει ο κ. Βρούτσης και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επικαλείται «φθηνούς ισχυρισμούς, προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση ολόκληρης της κοινωνίας».


«Με την ίδια ευκολία, όπου πριν από 1,5 χρόνο μιλούσαν για συντάξεις πείνας, αναγκαιότητα της αύξησης τους και καθιέρωση 13ης σύνταξης, σήμερα απροκάλυπτα και κυνικά καταργούν το ΕΚΑΣ υποστηρίζοντας ότι "επινοήθηκε" από τις προηγούμενες κυβερνήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσει προεκλογικές σκοπιμότητες», υπογραμμίζει ο βουλευτής της Ν.Δ. «Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά σήμερα επιχείρησαν στη βουλή να χαρακτηρίσουν την αγανάκτηση των συνταξιούχων για τη μη καταβολή της επικουρικής σύνταξης, ως προϊόν μίσους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει ο ίδιος.

Όπως τονίζει: «Κερασάκι στην τούρτα, αποτελεί η σημερινή δήλωση του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, κ. Σούλτς, ο οποίος σε απάντηση του σε επιστολή Ελλήνων δικηγόρων επιβεβαίωσε ότι τα μέτρα αυτά τα επέβαλλε η κυβέρνηση και όχι οι θεσμοί».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ