2016-07-01 17:01:06
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ... ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ
Η Εθνική Ελλάδας θα προπονηθεί σήμερα (1/7) για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ, πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για το Προολυμπιακό τουρνουά, με τον Φώτη Κατσικάρη να ανακοινώνει την τελική αποστολή της "γαλανόλευκης".

Οι διεθνείς μας θα προπονηθούν για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους σήμερα το απόγευμα (1/7, 18:00) και αύριο (2/7) θα αναχωρήσουν για την Ιταλία και το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα (4/7).

Ο Φώτης Κατσικάρης θα ανακοινώσει σήμερα και την τελική δωδεκάδα της Ελλάδας. Μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του Κώστα Σλούκα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στον βασικό κορμό της ομάδας που θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Γιάννης Αθηναίου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Καββαδάς και Γιώργος Μπόγρης φαίνεται πως θα διεκδικήσουν τις δύο τελευταίες θέσεις της αποστολής, με τους πρώτους δύο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχουν το προβάδισμα να βρεθούν στο Τορίνο και να ενισχύσουν από την πλευρά τους την προσπάθεια της Εθνικής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ