2016-07-02 13:00:41
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ... ΓΙΑ ΟΛΑ!
Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για όλους και για όλα στην Αυστρία, όπου βρέθηκε για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του για Euro, Ολυμπιακό, Βίκτορ και Κασάμι!

Η παρουσία του στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη, από την στιγμή που ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν είναι απλά ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί ένα διεθνές σύμβολο και πρεσβευτή των ερυθρόλευκων σε UEFA, FIFA, Euro και ανά την υφήλιο γενικότερα.

Πιο αναλυτικά ο Γάλλος παλαίμαχος άσος και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε για:

Την Εθνική Γερμανίας και μία πρώτη του σκέψη για το Euro: Θα δούμε για την Γερμανία και το πως θα πάει. Στο Euro έχουμε δει ορισμένες ωραίες εκπλήξεις όπως την Ισλανδία και την Ουαλία. Αυτό το τουρνουά είναι και μεγάλης εμβέλειας αλλά και πετυχημένο. Το καταλαβαίνουν αυτό οι φίλαθλοι που έρχονται να το δουν.


Τα επεισόδια στο περιθώριο του Euro και την απήχηση και την επιτυχία του θεσμού: Οι υπεύθυνοι προσπαθούν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας αλλά πιστεύω πως πέραν των γεγονότων της Μασσαλίας με τους χούλιγκανς και τους Ρώσους και τους Άγγλους δεν είχαμε κάτι άλλο τόσο σοβαρό και μεγάλο. Όλα τα μεγάλα φαβορί είναι ακόμα εδώ και συνεχίζουν με εξαίρεση την Αγγλία. Τα γήπεδα είναι γεμάτα και αυτό δείχνει... υγεία για μία διοργάνωση. Είναι ένας νέος τρόπος να δει κανείς ένα τέτοιο τουρνουά. Με άλλη αίσθηση.

Το εάν ο κόσμος νιώθει ασφάλεια στην Fan Zone στο Παρίσι: Μέχρι στιγμής όλοι στην Fan Zone στο Παρίσι νιώθουν ασφαλείς. Υπάρχει και η αστυνομία και ο στρατός.

Το κατά πόσον είδε παίκτες για τον Ολυμπιακό στο εν λόγω πρωτάθλημα και τον Βίκτορ και τις επιλογές του: Ναι στο Euro μπορείς και βλέπεις και ανακαλύπτεις παίκτες. Λείπει η Εθνική Ελλάδας από ένα τέτοιο τουρνουά και βλέπεις χώρες όπως την Ρουμανία ή την Ισλανδία. Στον Ολυμπιακό έχουμε πολλούς διεθνείς παίκτες. Υπάρχει άλλωστε ο προπονητής που μπορείτε να τον ρωτήσετε για το ρόστερ και για τους παίκτες. Εξάλλου και γκολκίπερ έχουμε όπως βλέπετε. Μετά από αυτήν την εβδομάδα πιστεύω πως ο κόουτς Βίκτορ θα πάρει τις αποφάσεις του. Τώρα κάνει focus στην ομάδα που έχει εδώ και σε παιδιά που έχουν δείξει πως αξίζουν να είναι εδώ.

Την αλλαγή δεδομένων και συσχετισμών στις ομάδες και την δουλειά στις Ομοσπονδίες: Το θέμα στο ποδόσφαιρο πλέον είναι πως δεν υπάρχουν μικρά έθνη. Αυτό φαίνεται. Η δουλειά που θα πρέπει να γίνεται στις χώρες είναι για να εξελίσσονται και να δουλεύουν σωστά οι Ομοσπονδίες.

Την Ελβετία και την απουσία του Κασάμι: Είδα την Εθνική Ελβετίας ναι. Είναι κρίμα για τον Κασάμι. Θεωρώ πως θα μπορούσε να παίξει και να σταθεί. Από την άλλη είναι αυτό και ένα δείγμα πως θα πρέπει να δουλέψει πολύ και άλλο.

Την... μονομαχία των Ιταλών με τους Γερμανούς: Το ζευγάρι της Ιταλίας με την Γερμανία είναι ένα ζευγάρι που με απασχολεί γιατί μετά παίζουν με την... Γαλλία. Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρία η Γερμανία. Βήμα βήμα και όσο προχωράει ανακαλύπτουμε και νέους παίκτες της. Θα μπορούσα να πω ως φαβορί την Γερμανία αλλά η Ιταλία με το Βέλγιο με εξέπληξε ευχάριστα. Έδειξε μία πολύ καλή, σοβαρή και στιβαρή ομάδα. Το Γερμανία - Ιταλία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τελικός αλλά δεν είναι. Θα δούμε.

Την... καταστροφή της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο και το Euro λόγω Εθνικής: Για την Αγγλία καταστροφή ε; Ναι κοιτάξτε είναι το Brexit τώρα που θα έχει επιπτώσεις στο πρωτάθλημά τους, την οικονομία τους, την κοινωνία, την ζωή τους και γενικά στα πάντα. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα της Εθνικής τους ομάδας. Θα πρέπει να σκεφτούν ξανά το πως πρέπει να χτίσουν αυτό το οικοδόμημα. Ίσως είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί βλέπουν μόνο την Πρέμιερ και όχι την Ομοσπονδία και την Εθνική.

Το ευρωπαϊκό όραμα του Ολυμπιακού και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: Εμείς ως Ολυμπιακό δεν είμαστε στην Ευρώπη όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε διότι δεν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όταν δεν έχουμε ανταγωνισμό εδώ και το επίπεδο πέφτει διαρκώς πως θα μπορέσουμε να είμαστε ακόμα πιο καλοί έξω. Δεν είναι τόσο εύκολο. Ο πρόεδρος από τότε που έχει αναλάβει κάνει μεγάλη προσπάθεια.

Τον Μέσι: Ο Μέσι πρέπει να ξανασκεφτεί την απόφασή του. Έχει στεναχωρηθεί σε αρκετούς τελικούς με την Εθνική αλλά πρέπει να το ξανασκεφτεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ