2016-07-02 22:22:15
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ... «ΚΟΒΟΝΤΑΙ» ΕΝΟΨΕΙ ΒΕΛΓΙΟΥ!
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία είχε στην αποστολή του αρκετούς παίκτες από την Ακαδημία, καθώς τα κενά, ελλείψει των διεθνών, ήταν αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα στην αρχική αποστολή για το Λάνγκενφελντ ήταν οι εξής:

Τερματοφύλακες: Καπίνο, Χουτεσιώτης,Στρέτζος (ταξίδεψε στην Αυστρία μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης Ρομπέρτο) 

Αμυντικοί: Σιόβας, Τσιμίκας, Μποτία, Ρέτσος, Βούρος, Γούτας, Μπέρτος, Φιγκέιρας και Μαζουάκου 

Μέσοι: Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Τσόρι 

Επιθετικοί: Πάρντο, Γιαννιώτας, Σεμπά, Μανθάτης, Πουλίδο, Ολαϊτάν και Ανδρούτσος

 Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ, Ντα Κόστα, Μανιάτης και Ιντέγιε,ενσωματώθηκαν την τελευταία εβδομάδα της παραμονής στην Αυστρία,ενώ ο Ντουρμάζ είχε περαιτέρω άδεια λόγω του Euro.

Ο... πονοκέφαλος του Βίκτρο Σάντσεθ, είναι ποιοι παίκτες θα κοπούν από το ρόστερ και δεν θα συνεχίσουν στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Βέλγιο (6-16 Ιουλίου).


Σχεδόν σίγουρο είναι πως εκτός αποστολής θα μείνουν οι μικροί  Ρέτσος, Γούτας, Ανδρούτσος και Μπέρτος, ενώ και ο Σεμπά δεν δείχνει να υπολογίζεται. Επίσης σε περίπτωση απόκτησης τερματοφύλακα εκτός Βελγίου θα μείνει και ο Στρέτζος.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες του Θρύλου θα ακολουθήσουν την αποστολή, στα φιλικά που θα δώσει με ομάδες του Βελγίου, εκτός αν υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και αλλάξουν τα δεδομένα (είτε προσθήκες, είτε πωλήσεις παικτών).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ